TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE!

35℃

25℃

26℃

26℃

25℃

35℃

Hacıyusuf Mahallesi 1459 Ada İçi Düzenlemesi
19 Temmuz 2024 Cuma
İhsaniye Mahallesi 577 Ada İçi Düzenlemesi
27 Haziran 2024 Perşembe
100.Yıl Mahallesi 2399 Ada İçi Düzenlemesi
27 Haziran 2024 Perşembe
SATIŞ İLANI
24 Haziran 2024 Pazartesi
TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE!
13 Temmuz 2023 Perşembe

Bandırma Belediyesi, sayfiye, rekreasyon ve yeşil alanların temiz bırakılması konusunda herkesi el ele hareket etmeye davet etti.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte uğrak noktası haline gelen piknik alanları, plajlar, parklar ve benzeri diğer açık hava mekanlarının ziyaretçilerine, çevreyi korumaları çağrısı yapıldı. Bandırma Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alanların düzenli olarak mıntıka temizliklerinin yapıldığı ancak ziyaretçilerden de aynı hassasiyeti göstermelerinin beklendiği belirtildi. Vatandaşlar, çevreye çöp bırakılmaması noktasında duyarlı davranmaya davet edildi.

Bandırma Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, el ele vererek temiz bir çevre oluşturmanın önemi vurgulanırken, “Bandırma Belediyesi, çevre temizliği konusunda düzenli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ancak belediyenin çabaları yeterli olmayabilir. İşte bu noktada her bir bireyin katılımı büyük önem taşımaktadır. Kendi sorumluluğumuzun bilincinde olarak, çevremizdeki atıkları toplamak, doğayı korumak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için birlikte hareket etmeliyiz. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biridir ve hepimizin ortak çabasıyla gerçekleştirilebilir. Hep birlikte, kentimizin doğal güzelliklerini ve temiz çevresini gelecek nesillere aktarmanın mutluluğunu paylaşalım,” denildi.