BANDIRMA’DA SAHA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

20℃

HAVA DURUMU

23℃

TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR !
16 Eylül 2024 Pazartesi
SATIŞ İLANI
13 Eylül 2024 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Yenimahalle 1009 Ada İçi Düzenlemesi
04 Eylül 2024 Çarşamba
BANDIRMA’DA SAHA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
27 Ağustos 2024 Salı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kent genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Sevgi Yolu Caddesi, Eski Hal Binası ve Kapalı Pazaryerini ziyaret etti. Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Mirza, vatandaşlarla da bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi.

Sevgi Yolu Caddesi’nde yürütülen genişletme ve düzenleme çalışmaları kapsamında, yaya yolları genişletiliyor, peyzaj düzenlemeleri yapılıyor ve caddeye modern bir görünüm kazandırılıyor. Başkan Mirza, bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte cadde esnafının ve vatandaşların daha konforlu bir ortama kavuşacağını belirtti.

Bandırma Belediyesi, kentimizin tarihi dokusunu koruyarak modern ihtiyaçlara cevap verebilmek adına önemli projelere imza atıyor. Eski Hal Binası ve Kapalı Pazaryeri, yapılan yenileme çalışmalarıyla halkın hizmetine sunulmak üzere Halk Lokantası'na dönüştürülüyor.

Bandırma'nın tarihi ve kültürel mirasının önemli simgelerinden biri olan Eski Hal Binası, restore edilerek günümüz ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yeniden işlev kazanıyor. Bu tarihi yapı, yenileme çalışmaları sonrasında modern bir halk lokantası olarak hizmet verecek. Böylece, hem kentimizin tarihi yapıları korunacak hem de vatandaşlarımıza ekonomik ve sağlıklı bir yemek alternatifi sunulacak. Kapalı Pazaryerinde de proje kapsamında yenilenen alan halk lokantası olarak kullanılacak. Pazaryeri, yapılan düzenlemelerle birlikte modern bir yapıya kavuşacak ve vatandaşların uygun fiyatlarla kaliteli yemek yiyebileceği bir mekân haline gelecek.

Başkan Dursun Mirza, ziyaretlerinin ardından çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, baklava ikramında bulundu. Bandırma’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Kentimizin tarihi değerlerini korurken aynı zamanda halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Eski Hal Binası ve Kapalı Pazaryeri’ni halk lokantasına dönüştürerek, vatandaşlarımızın ekonomik koşullarda sağlıklı ve lezzetli yemeklere ulaşmasını sağlayacağız, bu projelerle Bandırma'nın daha yaşanabilir, modern ve sosyal bir kent haline gelmesi hedefleniyor. Bandırma Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürmeye ve kentin gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.” dedi.