İNANCIN, MÜCADELENİN VE BAŞARININ GURUR DOLU HİKAYESİ BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ DOĞDUĞU TOPRAKLARDA!

parçalı bulutlu

5℃

parçalı az bulutlu

7℃

açık

8℃

açık

11℃

5℃

ARSA SATIŞ İLANI
16 Şubat 2024 Cuma
100. Yıl Mahallesi 964 Ada İçi Düzenlemesi
100. Yıl Mahallesi 969 Ada İçi Düzenlemesi
600 Evler Mh. 1366 Ada İçi Düzenlemesi
600 Evler Mh. 1274 Ada İçi Düzenlemesi
09 Kasım 2022 Çarşamba

Bandırma’da yaşamış, araştırmayı seven, hayallerinin peşinden gitmekten çekinmeyen beş gencin başarı dolu hikayesini beyaz perdeye aktaran Bandırma Füze Kulübü sinema filmi oyuncuları; Alina Boz, Denizcan Aktaş, Atay Yıldız, Bahtiyar Engin, Tolga Canbeyli, Yeşim Sayıner ve yönetmen Ömer Faruk Sorak seyircileri ve sevenleriyle buluştu.

Günün ilk programında Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleşen programda filmin oyuncuları ve yönetmeni ile birlikte gençlerle buluştu. Program kapsamında gençlere ilham kaynağı oluşturması ümidiyle Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde özel gösterim programı gerçekleşti. Gösterim sonrasında filmin oyuncuları ve yönetmeni üniversiteli gençlerin sorularını cevapladı.

Üniversite’de gerçekleştirilen programın ardından filmin oyuncuları ve yönetmeni Bandırma Cinefora Sinemaları’nda gerçekleştirilen özel gösterim öncesinde basın mensuplarıyla buluşup seyircilerini beyaz perde önünde selamladı.

Film gösterimi öncesinde oyuncular ve film ekibiyle birlikte bir araya gelen Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; kentimiz için büyük bir değeri içerisinde barındıran bu gurur dolu hikayenin beyaz perdeye ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ederken, bu hikayenin baş mimarları olan gerçek kahramanları minnetle andı. Önüne engeller çıksa da, inançla başarıya ulaşabileceğini bizlere kanıtlayan bu hikaye özelinde gençlerimizin önüne açmaya devam edecek, her türlü desteği onlara özenle çaba sarf edeceğiz.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği film gösteriminde duygu bütünlüğü sağlanırken, izleyiciler hep birlikte gururlandı.