"Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

kapalı

15℃

22 Mayıs 2024 Çarşamba
Sunullah Mahallesi 2379 Ada İçi Düzenlemesi
Sunullah Mahallesi 2371 Ada İçi Düzenlemesi
Ömerli Mahallesi 132 Ada İçi Düzenlemesi
HABER
BANDIRMA PIRIL PIRIL !
03 Mayıs 2024 Cuma
03 Kasım 2022 Perşembe

Atık pillerin toplanarak çevreye verdiği zararların azaltılması temiz ve yaşanılabilir bir çevre oluşturulması için Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan ödüllü atık pil toplama kampanyasında en fazla atık pil toplayan okul ve öğrenci temsilcileri ödüllerini aldı.

Atık pillerin düzenli şekilde toplanarak çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesini hedefleyen Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ve Bandırma Belediyesi iş birliği ile okullar düzeyinde ödüllü atık pil toplama kampanyası düzenlenmişti.

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında gerçekleştirilen kampanyada, tüm okullardan toplam 1120 kg atık pil toplanarak TAP Derneği’ne gönderildi.

Dernek tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur tarafından 450 kg atık pil toplayarak birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu’na bir adet robotik kodlama seti hediye edildi. Cumhuriyet İlkokulu, Marmara İlkokulu, Ali Fahri İşeri İlkokulu, Bandırma Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulu’na spor setleri hediye edildi.