ANASAYFA

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

Loading...

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

kapalı

18℃

Cumartesi

açık

18℃

Pazar

parçalı bulutlu

19℃

Pazartesi

parçalı bulutlu

19℃

HAVA DURUMU

21℃

DİĞER HABERLER
Ada içi düzenlemesi
İhsaniye Mh. 299 Ada İçi Düzenlemesi
07 Haziran 2023 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Aksakal Mh. 333-334 ve 335 parsellere ait Ada İçi Düzenlemesi
07 Haziran 2023 Çarşamba
HABER
HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN
04 Haziran 2023 Pazar
HABER
BANSÜT 3 YAŞINDA
01 Haziran 2023 Perşembe
BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’DAN 19 MAYIS MESAJI
18 Mayıs 2023 Perşembe

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla gençlere seslendiği bir kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, kendi doğum günü olarak ifade ettiği 19 Mayıs tarihi asla sıradan bir gün değildir. 19 Mayıs tarihi, bir milletin küllerinden doğduğu tarihin adıdır. 19 Mayıs, bağımsızlık uğruna atılan ilk adım, bu uğurda yakılan ilk kurtuluş meşalesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal mücadelemizin başladığı bu çok önemli tarihi bir bayram olarak gençlere armağan etmesi hiç şüphesiz çok büyük anlam taşımaktadır. Atatürk, gençlere olan güvenini, “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak!” sözleriyle perçinlemiş, 19 Mayıs tarihinde ilk tohumlarını attığı Cumhuriyeti genç nesillere emanet etmiştir.

19 Mayıs tarihi içimizdeki umut, yüreğimizdeki cesaret ve her bir zerremizdeki özgürlük ateşidir. İşte geçmişimizden aldığımız bu en kıymetli duygularla birlikte aydınlık yarınlara yürümeye devam ediyoruz. Gençler! Bilmenizi istiyorum ki her zaman yanınızda olacağız. Sizlere güvenecek, hayallerinize destek olacak ve hep birlikte çok güzel bir memleket inşa edeceğiz. Bizlerin teşviği ve sizlerin enerjisiyle, imkânsız denileni olanaklı hale getirecek, Atamızın bir zamanlar yedi düvele gösterdiği gibi her zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz.

Cumhuriyetimizin yegâne güvencesi sevgili genç kardeşlerim; bu duygu ve düşüncelerle her birinize saygı ve sevgilerimi iletiyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kurtuluş mücadelemizde destan yazan bu aziz milletin her bir ferdini sonsuz minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.”