BAŞKAN TOLGA TOSUN BELEDİYE ÖĞRETMENLERİ İLE YEMEK ORGANİZASYONUNDA BİRARAYA GELDİ

kapalı

7℃

kapalı

parçalı bulutlu

parçalı az bulutlu

7℃

İhaleler
AKARYAKIT ALIMI
15 Aralık 2023 Cuma
Sosyal
USTA YÖNETMENE SAYGI GECESİ
08 Aralık 2023 Cuma
Ada içi düzenlemesi
100. Yıl Mahallesi 2399 Ada İçi Düzenlemesi
06 Aralık 2023 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Paşabayır Mahallesi 2277/1239 Ada İçi Düzenlemesi
05 Aralık 2023 Salı
23 Kasım 2022 Çarşamba

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen organizasyonda belediyemize bağlı eğitim kurumlarında görev yapan eğitimcilerimizle bir araya geldik. Organizasyonda belediyemize bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi, Zübeyde Hanım Gündüz Bakım Evi, Türkan Saylan Gündüz Bakım Evi ve Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde görev alan 67 eğitimci yer aldı.

Organizasyon kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun; “öncelikle belediyemize bağlı kurumlarda görev yapan değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Günden güne değişen eğitim sistemi ve eğitimde fırsat eşitliğinin ortadan kalktığı dönemlerde hem eğitimcilerimiz hem de eğitim alan değerli çocuklarımız büyük zorluk yaşamaktadır. Eğitim alanında fırsat eşitsizliği o kadar kökleşti ki belirli bir gelir düzeyinin altında yer alan ailelerimizin çocuklarının gelecek güvencesi neredeyse kalmadı. 2019 seçimlerinden sonra gerçekleştirdiğimiz ilk çalışmaları da eğitim alanında gerçekleştirdik. Bizler şehrimizde gerçekleştirdiğimiz eğitim yatırımlarıyla bu kısır eğitim sarmalını kıracak ve siz kıymetli eğitmenlerimizle beraber eğitimde fırsat eşitliği sağlayacağız. Sizler Başöğretmen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkacak, onun ilkeleriyle geleceğimizi şekillendirecek yeni nesiller yetiştireceksin. Gerçekleştirdiğimiz eğitim projeleriyle bugün kurumumuzda 67 eğitimcinin istihdamını sağlıyoruz. Bu büyük ailenin parçası olan sizlerin öğretmenler gününü bir kez daha canı gönülden kutluyorum” dedi.

Organizasyon sonrasında eğitimcilere, öğretmenler günü vesilesiyle özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi.