ANASAYFA

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAYACAK GECE

Loading...

Perşembe

parçalı bulutlu

15℃

Cuma

kapalı

13℃

Cumartesi

orta şiddetli yağmur

12℃

Pazar

açık

10℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

13℃

HAVA DURUMU

15℃

DİĞER HABERLER
HABER
LARVA İLAÇLAMA PROGRAMI
18 Nisan 2024 Perşembe
HABER
Şerefle yazılmış 179 Yıl
08 Nisan 2024 Pazartesi
Genel
Hep birlikte çok güzeliz
08 Nisan 2024 Pazartesi
BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAYACAK GECE
10 Ocak 2023 Salı

Bandırma Belediyesi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir gece düzenledi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü,” Bandırma’da unutulmayacak bir gece ile kutlandı. Bandırma Belediyesi tarafından bir otelde organize edilen buluşma yemeğine basın mensupları büyük ilgi gösterirken, gecede birlik, beraberlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı, her kente örnek olacak büyük bir aile görüntüsü çizildi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşma yemeğine, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı, Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç ve Bandırma için eşine az rastlanacak rekor sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

Program açılış konuşmaları ile başladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı ve Güney Marmara Medya Çalışanları Derneği Başkanı Tufan Dalgıç günün anısına birer konuşma gerçekleştirerek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Daha sonra Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, konuşmasını gerçekleştirdi. “Bu geceyi birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek adına düzenledik,” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bandırma’yı ortak akılla yönetiyoruz,” vurgusunda bulundu. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Bizler belli bir stratejik plan çerçevesinde vatandaşlarımıza vadettiğimiz sözleri gerçekleştiriyoruz. Muhakkak eksik kaldığımız noktalar vardır. Bunları da basın emekçilerimizden öğreniyoruz. Yapılan haberleri özenle takip ediyor, dikkate alıp çözüm bulmaya çalışıyoruz. ‘Birlikte yönetiyoruz,’ anlayışı da zaten buradan geliyor,” dedi.

“Ciddi ekonomik kriz ve ayrışmalardan kaynaklı olarak içinde bulunduğumuz dönemde birlik ve beraberliğimiz çok önemli,” sözleriyle konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Birlik ve beraberliği önce yerelde sağlamak, ulusal birlik ve beraberliği sağlayacaktır. Düşüncelerimiz ve ideolojilerimiz farklı olabilir ancak bugün bir aradayız. Biz istiyoruz ki hoşgörü ve sevgi kazansın. Birlikte yönetiyoruz ve verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz. Kreşlerimizi, Destek Eğitim Evimizi, taziye evlerimizi, herkesin Tatlısu’da söz verip yapamadığı Tatlısu Engelsiz Yaşam Kampımızı, asfalt tesisimizi ve tarım politikalarımızı hayata geçirerek gerçekten çok güzel işler başardık. Özellikle pandemiden sonra şehrimizi daha yeşil bir hale getirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 57 bin metrekare yeşil alanı şehrimize kazandırdık. Bölgenin mevcut en büyük projelerinden biri olan, 100 bin metrekarelik Malta Parkı ve Yaşam Alanı Projemizi de en kısa zamanda tamamlayıp Bandırmamıza kazandıracağız. Bandırmamız yeşil, çevre dostu ve aynı zamanda da modern, çağdaş bir kent olsun istiyoruz. Şehrimizin eksiklerini tamamlamak için beraber çalışacağımıza inancım tam,” ifadesinde bulundu.

Sözlerini noktalarken basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan gazetecileri de unutmadı. Ani ölümüyle sevenlerini hüzne boğan Ali Osman Ata’yı ve vefat eden tüm basın mensuplarını rahmetle anan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi gören Engin Arıcan’a ise geçmiş olsun dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim edildi. Sonrasında, Bizim Müzik Grubu’nun sahnesi ile gece devam etti. Geceye katılan basın mensupları da bu sahneye ortak olarak şarkılar, şiirler okuyup hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. Gecede eğlencenin yanı sıra duygusal anlar da yaşandı. Bandırma basının yaşayan efsanesi olarak adlandırılan 92 yaşındaki Abdurrahman Öz, salondan ayrılırken büyük bir duygu seli ve alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un tek, tek tüm masalara oturup basın mensuplarıyla uzun süre sohbet ettiği gece, tıpkı başladığı gibi birlik, beraberlik ve dayanışma duygularıyla perçinlenerek son buldu.