ANASAYFA

BANDIRMA BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Loading...

Perşembe

kapalı

17℃

Cuma

az bulutlu

13℃

Cumartesi

parçalı bulutlu

14℃

Pazar

açık

14℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

14℃

HAVA DURUMU

17℃

BANDIRMA BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
02 Kasım 2022 Çarşamba

2019 yerel seçimleri öncesinde Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun'un bu şehrin çocukları ve gençleri için vermiş olduğu öncelikli vaatlerden biri olan "Destek Eğitim Kurs Merkezi" yoğun katılımla hizmete açıldı. Aydınlık yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı, modern ortamlarda, donanımlı eğitim kadrosuyla tamamen ücretsiz bir şekilde eğitim almasına imkân sağlayacak olan “Destek Eğitim Kurs Merkezi” aynı zamanda eğitim sistemimiz içerisinde de farkındalık yaratacaktır.

“İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK”

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu yapı aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına yön vererek eğitimde fırsat eşitliği sunmaktadır. Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un öncülüğünde şehrimize kazandırdığımız öncelikli projelerimizden biri olan “Destek Eğitim Kurs Merkezi” çatısı altında 8 adet tam donanımlı sınıf, 17 branş öğretmen görev alırken, 352 öğrenci tamamen ücretsiz olarak eğitim görmeye başladı.

“Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde” öğrencilere; matematik, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, inkılap tarihi dersleri verilirken, Lise öğrencileri için; Türkçe, Türk dili ve edebiyatı, tarih matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya dersleri eğitimi veriliyor. Ayrıca 12. sınıf ve mezun öğrencilere de üniversiteye hazırlık kursları veriliyor.