ANASAYFA

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Loading...

Perşembe

parçalı bulutlu

20℃

Cuma

az bulutlu

13℃

Cumartesi

parçalı bulutlu

14℃

Pazar

açık

14℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

14℃

HAVA DURUMU

20℃

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
24 Kasım 2022 Perşembe

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun ve Belediye Başkan Yardımcımız Aydın Yağar ile Belediye Meclis Üyelerimiz şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimcilerimizin “Öğretmenler Gününü” kutladı.

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, programlanan okul ziyaretlerinin ilkini belediye meclis üyemiz Fatma Karabacakoğlu’nun müdürlüğünde faaliyetlerini sürdüren Özel Ergün Kavram Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Burada kurumda çalışan eğitimcilerle bir araya gelen Av. Tolga Tosun sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından, öğretmenlere günün anlam ve anısına ithafen özel olarak hazırlanan hediyelerini takdim etti. Ziyaretlerine Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’yle devam eden Belediye Başkanımız, sonrasında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerle buluştu. Buradaki ziyareti sırasında öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği Av. Tolga Tosun, ziyaretlerine Haydar Çavuş Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğretmenlerle buluşarak devam etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretler esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan’ın makamını da ziyaret eden Av. Tolga Tosun burada ilçemizde faaliyet gösteren eğitim kurumları ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Son dönemde gerçekleştirdikleri TUBİTAK projeleriyle adından söz ettiren Enerji Sa Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen ziyaret esnasında ise Belediye Başkanımız okul içerisinde faaliyet gösteren laboratuvar alanlarını da dolaşarak, kurumun gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinin son bölümünde Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Recep Gençer Mesleki ve Teknik Lisesi’nde öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan kutlama programına katılım sağladı.

Kutlama programında öğrenciler ve öğretmenlere seslenen Av. Tolga Tosun konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanının veriliş günü olan 24 Kasım aynı zamanda Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bugünkü mesaimize şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımızı ziyaret ederek kıymetli öğretmenlerimiz ve siz değerli öğrencilerimizle buluşarak başladık. Çok zor mesleği icra eden kıymetli öğretmenlerimiz; sizler yetiştirdiğiniz yeni nesillerle bu ülkenin geleceğini şekillendiriyorsunuz. Tutku ile yaptığınız bu mesleğinizin gururunu hepimiz yaşıyoruz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Kıymetli çocuklarımız, gençlerimiz; sizleri bir anne-baba şefkatiyle kucaklayan, koruyan, bilgi, emek ve tecrübeleriyle yollarınızı aydınlatan öğretmenlerinize ne kadar minnet duysanız azdır. Düzenlediğiniz program ve ilginiz için teşekkür ederim. Hepinizi seviyor, gözlerinizden öpüyorum.

Tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler günü olsun.”

Ziyaretler sırasında tüm öğretmenlere bugün için özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi.