Cuma

100. Yıl Mahallesi 842 Ada İçi Düzenlemesi
27 Eylül 2024 Cuma
24 Mayıs 2019 Cuma
VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA İNÖNÜ CADDESİ REFÜJ YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyemiz Cihan Yılmaz ile birlikte İnönü Caddesinde gerçekleştirilen refüj düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.   Gerçekleştirilen refüj yenileme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Şehit Süleyman Bey caddesindeki esnafımızın ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda İnönü caddesini yeniden düzenleme kararı aldık. İnönü caddesi refüj yenileme çalışmalarımızı esnafımızı rahatsız etmemek ve trafikte sorun yaratmamak adına gece gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz düzenleme doğrultusunda tüm vatandaşlarımızın sadece yaya geçitlerinden geçebilecekleri şekilde ayarlamalar yapıyor yaya geçitleri dışındaki refüj bölümlerine yüksek bitkilerin ekimlerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yaya geçitlerine o bölgede bulunan trafik ışıkları ile uyumlu yaya trafik ışıkları da koymayı planlıyoruz” dedi.