ROMANYALI ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

08 Nisan 2024 Pazartesi
ROMANYALI ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ
14 Haziran 2019 Cuma
ROMANYALI ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ   Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Romanya’nın Suceava Kenti’nin Petru Rareş Okulu öğrenci ve öğretmenleri Belediye Başkan Vekilimiz Onur Çon’u makamında ziyaret etti.   Geleneksel Kültür Ortaklığı Projesi Kapsamında Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin daveti üzerine Romanya’nın Suceava Kentinin Petru Rareş Okulu’ndan 30 öğrenci ve 5 öğretmen kentimize geldi. Proje kapsamında 30 öğrenci Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinin evlerinde kalarak birbirlerinin kültürlerini tanıma şansı elde ediyor.   Kentimize dün gelen Romanyalı öğrenciler ilk olarak Belediyemize ziyarete geldi. Kentimiz ve Belediyemiz hakkında Belediye Başkan Vekilimiz Onur Çon ve Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok’tan bilgiler aldı.   Belediye Başkan Vekili Onur Çon ve Belediye Başkan Yardımcımız Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğretmen, öğrencilerine ve Romanyalı öğrenci, öğretmenlere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.