MEZARLIKTAKİ BAKIM ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

SATIŞ İLANI
24 Haziran 2024 Pazartesi
Sosyal
Festivalimiz Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!
12 Haziran 2024 Çarşamba
MEZARLIKTAKİ BAKIM ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
27 Mayıs 2019 Pazartesi
MEZARLIKTAKİ BAKIM ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un talimatı ile Sağlık İşleri Müdürlüğünce başlatılan, mezarlık bakım, onarım ve temizlik çalışmaları Ramazan Bayramına kadar tamamlanacak.   Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Sağlık İşlerine bağlı ekiplerimiz bir aydır Şehir Mezarlığımızda genel temizlik, ot temizliği ile bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca ekiplerimiz çevre düzenlemelerinin yanı sıra kırılan ve deforme olan alanlarda gerekli çalışmaları da yapıyorlar. Mezarlıkta başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız Ramazan Bayramında ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmiş olacaklar ” diye konuştu.