Livatya Projesinin içinde yer alan amfi tiyatronun yapım çalışmalarına başladık.
açık
açık
açık
açık
Bandırma Belediyesi tarafından Levent Yolu’nda sürdürülen asfalt çalışmaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle verilen kısa aranın ardından yeniden başladı. Ekipler, yolun daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kent genelinde ulaşım kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların planlanan program dahilinde devam ettiğini belirterek, vatandaşların gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür etti.
Livatya Projesinin içinde yer alan amfi tiyatronun yapım çalışmalarına başladık.
Balcı Çamlığı’nda sinema akşamları başlıyor!
Belediye Başkanımız Sn. Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve daire müdürlerimizle kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Tüm hemşehrilerimizi Yeşilçomlu’nun bereketine, emeğine ve festival coşkusuna ortak olmaya bekliyoruz.