Perşembe

açık

HAVA DURUMU

Genel
6. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!
19 Eylül 2024 Perşembe
BANDIRMA'DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI
BANDIRMA'DA EMRE ALTUĞ RÜZGARI ESTİ
TARLA KİRALAMA İLANI

BELEDİYE PERSONELİ HALİL DUMAN GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün değerli personeli Halil Duman, hayatta kalmanın doğum trafik kazası sonucu yaşam mücadelesini birlikte sakatlıktan ayrıldı. görevine olan kişiye bağlılığı, çalışkanlığı ve mütevazı birimlerle herkesin sevgi ve saygısını kazanmıştı.

Halil Duman, Bandırma Belediye Binası önünde düzenlenen törenlerle mesai arkadaşları, ailesi, dostları ve Bandırma halkı, oğlunun yolculuğuna gözyaşları içinde uğurladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı S Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, trafik kazası sonucu kaybedilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Halil Duman, düzenlenen törenlerde duygu dolu bir konuşma yaptı. Başkan Mirza, Halil Duman'ın vefatının Bandırma Belediyesi ve tüm çalışma arkadaşları için derin bir üzüntü kaynağı olduğunu belirterek, şu sözlerle birlikte şunları söyledi:

“Bugün burada hepimizi derinden sarsan, tarifesiz bir acıyla bir aradayız. Halil kardeşimiz, uzun yıllar bu şehre hizmet etmiş, ciddiyetle yapan, dürüst ve çalışkan bir emekçiydi. Onu zamansız kaybetmenin hüznünü yüreğimizde hissediyoruz. Çalışma arkadaşlarına daima örnek olan Halil Duman, aramızdan ayrılmış olsa da da da hatırası, her zaman yaşadığı yerde yaşar.

Onun Bandırma için ortaya çıkardığı emek, bu şehrin parklarında, bahçelerinde ve yeşil yaşadığında her zaman var olacak. Allah'tan rahmet, kederli aileye, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Halil kardeşimize hakkımız helal olsun. Mekânı cennet olsun.”