BELEDİYE BAŞKANI AV.TOLGA TOSUN’UN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

24 Haziran 2024 Pazartesi
BELEDİYE BAŞKANI AV.TOLGA TOSUN’UN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
31 Mayıs 2019 Cuma
BELEDİYE BAŞKANI AV.TOLGA TOSUN’UN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI   Sevgili Bandırmalılar, Sizleri en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.   Bayramlar, sevginin yoğun yaşandığı, umut ve coşkunun doruğa çıktığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir.   Sevgi, saygı, hoşgörü, buluşma ve kavuşmanın, kucaklaşma ve barışmanın değeri bu günlerde daha çok anlaşılır. Hastaların, büyüklerin ve dostların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği güzel geleneklerimizi devam ettirmek bizi birbirimize daha çok bağlayacak, millet ve aile olma bilincimizi pekiştirecektir.   Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere güzel duygular yaşatan bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz.   Bu yıl ki Ramazan Bayramında da, dargınlıklar ve kırgınlıklar bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını, eski bayramların coşkusunda geçmesini umut ediyorum.   Sevgili Bandırmalılar, Verdiğiniz desteğin üstümüze yüklediği büyük sorumlulukla Ramazan ayı boyunca yaptığımız denetimlerle vatandaşlarımızın huzur ve güveni için tüm ekiplerimizle gece gündüz çalıştık. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, zorluk yaşayan ailelerimize yılın her günü yaptığımız; sıcak yemek, erzak, giyim desteklerimizi Ramazan ayı boyunca arttırarak devam ettirdik. Her akşam belediyemiz ve yardımsever kuruluşların, kişilerin desteğiyle Bandırma Ortaokulu bahçesinde, Edincik ve Aksakal mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında binlerce vatandaşımızla buluştuk. Sizlerin yüzünüzde gördüğüm o sevinç ve içtenlik bizleri fazlasıyla mutlu etti. Katkıda bulunan, emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.   Bu duygularla; Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların, edilen güzel dua ve ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramımızın Bandırmamız ve ülkemiz için huzur, mutluluk, esenlik, birlik, bolluk ve berekete vesile olmasını diliyorum.   Daha nicelerine birlikte ulaşmak umuduyla Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.