BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN, MÜDÜRLERLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI.

kapalı

34℃

parçalı bulutlu

20℃

açık

21℃

açık

21℃

parçalı az bulutlu

22℃

34℃

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN, MÜDÜRLERLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI.
02 Ağustos 2019 Cuma
Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Belediye Daire Müdürleriyle birlikte bir toplantı düzenledi. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Belediye Daire Müdürleri ve Stratejik Plan ekibi yer aldı. Toplantıda hafta başında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen 2020-2024 dönemi Strateji ve Planlamaya esas Bandırma Merkez ve çevresini kapsayan Koordinasyon toplantısının değerlendirmesi yapıldı. Değerlendirme toplantısında yeni dönemde Bandırma Belediyesi Daire Müdürlerinin Büyükşehir Daire Başkanlarıyla birlikte daha çok iletişim halinde olmaları ve koordineli olarak çalışmaları gerektiğini belirten Başkan Av. Tolga Tosun, Büyükşehir ile birlikte kentimizde yapılması planlanan hizmet ve projelerin takibi konusunda görev dağılımlarını gerçekleştirildi.