BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL

21℃

BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL
04 Haziran 2019 Salı
Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye Nikah Salonu'nda bayramlaşma etkinliği yapıldı. Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Günhan Yazar, CHP Balıkesir Milletvekilimiz Ahmet Akın, Belediye Başkanımız Tolga Tosun, Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanımız Hava Pilot Albay Selahattin Akant, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Serel, İlçe Emniyet Müdürümüz Soner Duran, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Günçan'ın yanı sıra daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve gazilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Bayramlaşma sonrasından hastane ziyaret edilerek personel, hasta ve yakınlarının bayramları kutlandı. Ziyaretler sırasıyla Polis kontrol noktası, Hicri Ercili Çocuk Evi ve 6. Ana Jet üssüyle devam etti. Sevdiklerinizle bir arada güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.