BAŞKAN TOSUN FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

27 Haziran 2024 Perşembe
BAŞKAN TOSUN FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
21 Haziran 2019 Cuma
BAŞKAN TOSUN FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun Edincik Mahallesi Fabrika sokak, Paşakent Mahallesi 1061 sokak ve martı sokakta devam eden çalışmaları yerine inceledi.   İncelemeler sırasında açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Sevgili Bandırmalılar havaların güzelleşmesi ile Bandırmada parke çalışmalarına, asfalt yama çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda parke çalışmalarımızı yapıyoruz. Mevcut asfalt tesisimiz 4 aydır arızalı olduğu için asfalt üretemiyorduk. Ancak asfalt tesisimizin parçaları dün geldi. 15 20 güne kadar asfalt tesisimizi faaliyete geçirerek bandırmanın sokaklarında asfalt çalışmalarımıza hız kazandıracağız. İnşallah elimizden gelen en güzel hizmeti sevgili Bandırmalı vatandaşlarımıza yapmaya hedefliyoruz. Sizler bizlere müracaat edeceksiniz bizde aciliyet durumuna göre hem asfalt tesisimizde asfalt işlerini yapıp hem de parke döşemelerimizi yapıp yollarımızı kullanılır hale getirmek istiyoruz” dedi.