Bandırma Belediyesi Sanat Sokağı'nda İkinci Etap Başlıyor
açık
açık
açık
açık
açık
BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA, EDİNCİK'İN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 18 Eylül Edincik'in Kurtuluş Günü dolayısıyla düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldı. Tarihi ve kültürel önemi büyük olan bu özel günde, Edincik halkıyla bir araya gelen Başkan Mirza, coşkulu kalabalığa hitap etti.
Kutlamalar, sabah saatlerinde çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törenlerde, milli mücadeleye dair konuşmalar yapıldı. Törende, Başkan Mirza da bir konuşma yaparak, Edincik'in özgürlüğünün Bandırma'da arttığını ve bölgenin belirginleştiğini vurguladı.
Başkan Mirza, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Edincik, kahramanlık mücadelesinde gösterdiği kararlılık ve cesaretle adını tarihe yazdırmış bir beldemizdir. Atalarımızın ömrü bu özgür vatanı korumak ve yaşatmak hepimizin ortak görevidir. Bu anlamlı günde, tüm Edincik halkını ve kurtuluş mücadelesinde emeğimizi geçen kahramanlarımızı ve minnetle anıyorum."
Bandırma Belediyesi Sanat Sokağı'nda İkinci Etap Başlıyor
Edincik’in yeni halini beğendiniz mi?
Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’na katıldık.
Sanat Sokağımız, her 15 günde bir yenilenen sanatçıları ve eserleriyle kentimizin sanatla buluşma noktası olmaya devam ediyor. 🎨✨