BAŞKAN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

03 Mayıs 2024 Cuma
BAŞKAN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
02 Aralık 2019 Pazartesi
BAŞKAN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Fen İşleri Ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.   İncelemelerden sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Ekiplerimiz kentimizin çeşitli noktalarında çalışmalarına devam ediyor. Levent ve İhsaniye Mahallelerimizdeki ana caddelerde bozulan yolların tamiratlarını yapıyoruz. Edincik Mahallemizdeki tarihi olmayan metruk binaların vatandaşımız için tehlike oluşturmaması için yıkımını gerçekleştiriyoruz. Doğanpınar Mahallemize getirilen doğalgaz ile bozulan yolların tamiratını ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Bandırma’mızın eksikliklerini biliyoruz. Daha güzel bir Bandırma için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.