ANASAYFA

BANDIRMA'DA EMRE ALTUĞ RÜZGARI ESTİ

Loading...

Perşembe

az bulutlu

22℃

Cuma

kapalı

21℃

Cumartesi

orta şiddetli yağmur

21℃

Pazar

kapalı

22℃

Pazartesi

açık

21℃

HAVA DURUMU

22℃

BANDIRMA'DA EMRE ALTUĞ RÜZGARI ESTİ
18 Eylül 2024 Çarşamba

 

BANDIRMA'DA COŞKULU KURTULUŞ GÜNÜ KUTLAMALARI: EMRE ALTUĞ KONSERİ İLE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI

 

Bandırma'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı, şehrin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlandı. CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel'in katılımları ile 17 Eylül akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerde, Bandırmalılar için muhteşem bir sahne yaşandı. Gecenin finalinde sahne alan ünlü sanatçı Emre Altuğ, muhteşem konser ile izleyenleri tam anlamıyla genişletti.

Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Emre Altuğ konserine binlerce Bandırmalı katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran, Altuğ'un sevilen şarkılarına hep bir ağızdan sahip olanlardan kurtuluşun coşkusunu doyasıya yaşadı. Yaklaşık iki saat süren konserde, sanatçı en sevilen hitlerini seslendirirken sahnedeki enerji ve performansıyla büyük beğeni topladı.

Başkanı Dursun Mirza'dan Teşekkür

Konser sonunda sahneye çıkan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Emre Altuğ'a ve tüm Bandırmalılara teşekkür etti. Başkan Mirza, yaptığı konuşmada özgürlüğü genişleterek, Bandırma'nın özgürleşmesine sahip çıktıklarını devam ettireceklerini belirtti. Mirza, “Kurtuluşumuzun 102. yılını bu coşkuyla kutluyoruz, hepimiz için gurur verici. Bugün burada bir araya gelen binlerce vatandaşımızın enerjisinin, şehrimizin birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi” dedi.

 

 

 

 

Özgür Özel'den Bandırma Halkına Mesaj

Kutlamalara katılarak Bandırmalılarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sahneye uygun bir konuşma yaptı. Bandırma'nın özgürlüğünün Türkiye'nin mücadelesindeki önemine dikkat çeken Özel, “Bandırma, cumhuriyetin ve özgürlüğün kalesidir. Bugün burada bu coşkulu kalabalıklarla özgürlüğün ve bağımsızlığın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdik” dedi. Özel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederken, Bandırma halkına gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı şükranlarını dile getirdi.

 

Bandırma'da Unutulmaz Bir Gece

Emre Altuğ'un sahne performansı ve Bandırma'nın coşkulu coşkulu kutlamaları ile kurtuluş günü kutlamaları, şehre muhteşem bir gece yaşattı. Etkinlikler, havai gösterileriyle sona ererken, Bandırma'da bir kez daha özgürlüğün ve bağımsızlığın ruhu kutlandı.