ANASAYFA

Bandırma Kent Lokantası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılımıyla Hizmete Açıldı

Loading...

Perşembe

az bulutlu

22℃

Cuma

kapalı

21℃

Cumartesi

orta şiddetli yağmur

21℃

Pazar

kapalı

22℃

Pazartesi

açık

21℃

HAVA DURUMU

22℃

Bandırma Kent Lokantası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılımıyla Hizmete Açıldı
17 Eylül 2024 Salı

 

Bandırma Kent Lokantası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Katılımıyla Hizmete Açıldı

 

Bandırma Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal projelerden biri olan Bandırma Kent Lokantası, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in gösterimiyle resmi olarak hizmete girdi. Lokanta, uygun fiyata ve sağlıklı yemek sunmak amacıyla sunulan ve günlük dört çeşit yemek, sadece 50 TL karşılığında sunuluyor.

Açılış töreninde Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza, CHP Genel Başkanı Sn. Özgür Özel'in yanı sıra çok sayıda vatandaş ve yerel basın temsilcisi de katıldı. Özgür Özel, törenlerde yaptığı konuşmada, bu tür sosyal gösterilerin, ekonomik güçlerin güçlerinin ve sosyal adaleti güçlendirme konusunda önemli adımlar atıldığını vurguladı.

Bandırma Kent Lokantası, başta dar gelirli aileler olmak üzere, her kesimden vatandaşa sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek alternatifi sunmayı amaçlıyor. Hem hijyenik hem de çiftçilere önem veriliyor.

Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza, açılışta yaptığı açıklamada, “Bandırma'nın zenginleşmesini artıracak projeleri devam ettiriyor. Kent Lokantamız, sosyal dayanışmanın ve birlikte üretmenin en güzel örneklerinden biridir” dedi.

Bandırma Kent Lokantası, yayınlandığından itibaren yoğun ilgi görüyor ve halkın hayalleriyle faaliyetlerine devam ediyor. Belediye, lokantanın yaygınlaştırılması ve fazla vatandaşın bu hizmetten daha fazla faydalanması adına çalışmalarını sürdürüyor.