ANASAYFA

BANDIRMA DÜNYA’YA AÇILIYOR

Loading...

Cumartesi

az bulutlu

12℃

Pazar

açık

11℃

Pazartesi

açık

10℃

Salı

az bulutlu

10℃

Çarşamba

açık

10℃

HAVA DURUMU

12℃

DİĞER HABERLER
Ada içi düzenlemesi
Ayyıldız Mahallesi 896 Ada İçi Düzenlemesi
03 Aralık 2025 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Çınarlı Mahallesi 2172 Ada İçi Düzenlemesi
03 Aralık 2025 Çarşamba
Duyurular
KİRALAMA 2. İHALE
01 Aralık 2025 Pazartesi
Ada içi düzenlemesi
Sunullah Mahallesi 373 Ada İçi Düzenlemesi
19 Kasım 2025 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Hacıyusuf Mahallesi 192 Ada İçi Düzenlemesi
19 Kasım 2025 Çarşamba
BANDIRMA DÜNYA’YA AÇILIYOR
31 Ocak 2024 Çarşamba

Güney Marmara’nın incisi Bandırma dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT’ 2024) yerini almaya hazırlanıyor.

Geçen yıl gerçekleşen fuar genelinde ilgi odağı olan Bandırma Belediyesi standı fuarın en prestijli ödüllerinden biri olan “En Etkin Tanıtım Ödülü” ünvanına ve ödülüne layık görülmüştü.

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kültürün, sanatın, çağdaşlığın, tarihin kalbinin attığı kentimiz Bandırma turizm sektöründe bir kez daha “Ben de varım” diyor.

EMIIT Fuarı, Bandırma’nın marka değerini arttırmak, şehre çeşitli turizm yatırımları kazandırmak ve kent ekonomisinin canlanmasında önemli bir etkendir.

Ülkemize ve dünyaya Kurtuluş Mücadelesinin ilk ve son adımında var olan kadim tarihe sahip Bandırma’nın kültürel değerlerinin, harika lezzetlerinin ve tarihinin en iyi şekilde tanıtılması için belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütülmeye devam ediliyor.

Bandırma Belediyesi, kenti anlatan ve tanıtan çeşitli olgular ile 7.Salonda bulunan 7321 numaralı stantta ziyaretçilerini misafir etmeye hazırlanıyor.