BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SPORA BÜYÜK DESTEK

03 Mayıs 2024 Cuma
BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SPORA BÜYÜK DESTEK
24 Haziran 2019 Pazartesi
BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SPORA BÜYÜK DESTEK Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi’nin destekleri ile Paşakent Mahallesinde Bandırma Tenis Kulübü tarafından yapımı devam eden Spor Tesisinde incelemelerde bulundu. Bandırma Belediyesi’nin spora verdiği destek ve önem gün geçtikçe daha da belirgin bir hal alıyor. Bandırmalıların spor faaliyetlerine olan ilgisi ve yoğun talebi sonrasında Bandırma Belediyesi olarak pek çok alanda faaliyet gösteren spor kulüplerimizi destekliyoruz. Bandırma Tenis Kulubünde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Türkiye Tenis Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Bandırma Tenis Kulübü de destek verdiğimiz kulüplerin başında geliyor. Şu anda yapım aşamasında olan Bandırma Tenis Kulübü’nün bulunduğu arazi belediyemize ait bir alandır ancak Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Hüseyin Erenler ve ekibinin spora yönelik güzel fikirlerini bizle paylaşması ve ricada bulunması üzerine biz de Belediyemizin imkanları ölçüsünde destekleme kararı aldık. Sporu ve sporcuyu destekleyen bir belediyecilik görüşüne sahip olduğumuzdan, bizler de çevre düzenlemesi ve alanın yeşillendirilmesi için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bandırma halkının çeşitli spor kültürlerini tanıması için elimizden geleni yapıyoruz. Güzide kentimiz olan Bandırma’nın marka değeri taşıyacağı tenis müsabakalarının düzenlenmesi ve Bandırmada tenis sporuna ilgi duyan çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda tenis oynayarak kendilerini geliştirip uluslararası müsabakalarda yer almalarını sağlamak için Belediyemizin imkanları ölçüsünde desteklerimizi sunuyoruz” dedi.