ANASAYFA

BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI

Loading...

Pazartesi

az bulutlu

23℃

Salı

hafif yağmur

22℃

Çarşamba

parçalı bulutlu

21℃

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

hafif yağmur

20℃

HAVA DURUMU

23℃

DİĞER HABERLER
Duyurular
TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR !
16 Eylül 2024 Pazartesi
Duyurular
SATIŞ İLANI
13 Eylül 2024 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Yenimahalle 1009 Ada İçi Düzenlemesi
04 Eylül 2024 Çarşamba
BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI
28 Ağustos 2024 Çarşamba

 

BANDIRMA BELEDİYESİ, STRATEJİK PLAN ŞEHİR ÇALIŞTAYI’NDA YERİNİ ALDI

 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve ekibi, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın açılış konuşmasıyla başlayan Stratejik Plan Şehir Çalıştayına katıldı. Şehir planlaması ve geleceğe yönelik stratejik adımların ele alındığı çalıştay, Balıkesir'deki belediye başkanları, akademisyenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşti. Bandırma Belediyesi, Balıkesir’de düzenlenen Stratejik Plan Şehir Çalıştayına katılarak, kentlerimizin sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini sağlamak adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Çalıştayda, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı çerçevesinde, afete dirençli kentler oluşturma, tarım ve tarımsal kalkınma, ulaşım ve altyapı gibi konularda çözüm önerileri geliştiriliyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, konuşmalarında;

“Kentlerimizin geleceğini güvence altına almak için sosyal, ekonomik ve çevresel dengeleri korumak zorundayız. Bu amaçla, sosyal demokrat belediyecilik ilkeleri doğrultusunda, halkımızın refahını artıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek projeler üzerinde çalışıyoruz, Bandırma'nın potansiyelini ortaya çıkarmak ve kentin ekonomik, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Bandırma’nın geleceğini planlamak ve kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için bir aradayız. Belediyemiz, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek projeler geliştiriyor.” dedi.

Stratejik Plan Şehir Çalıştayı, tüm katılımcıların aktif katılımıyla devam ediyor. Başkan Dursun Mirza ve ekibi, Bandırma'nın geleceği için önemli kararların alınacağı bu tür platformlarda yer alarak, kentin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.