ANASAYFA

Balıkesir İl Valisi ve Bandırma Kaymakamı’ndan Bandırma Belediyesi’ne Ziyaret

Loading...

Pazartesi

az bulutlu

23℃

Salı

hafif yağmur

22℃

Çarşamba

parçalı bulutlu

21℃

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

hafif yağmur

20℃

HAVA DURUMU

23℃

DİĞER HABERLER
Duyurular
TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR !
16 Eylül 2024 Pazartesi
Duyurular
SATIŞ İLANI
13 Eylül 2024 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Yenimahalle 1009 Ada İçi Düzenlemesi
04 Eylül 2024 Çarşamba
Balıkesir İl Valisi ve Bandırma Kaymakamı’ndan Bandırma Belediyesi’ne Ziyaret
28 Ağustos 2024 Çarşamba

 

Balıkesir İl Valisi ve Bandırma Kaymakamı’ndan Bandırma Belediyesi’ne Ziyaret

 

Balıkesir İl Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu ve Bandırma Kaymakamı Sayın Engin Aksakal, Bandırma Belediyesi’ne resmi bir ziyarette bulundu. Bandırma Belediye Başkanı Sayın Dursun Mirza tarafından sıcak bir şekilde karşılanan heyet, belediye hizmetleri ve ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Toplantı sırasında, Bandırma’nın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dursun Mirza kentte yürütülen projeler ve gelecekteki planlar hakkında Bandırma’nın büyüme ve gelişme yolundaki vizyonunu paylaştı. Sayın Vali İsmail Ustaoğlu Bandırma’nın potansiyelini ve bugüne kadar gerçekleştirilen başarılı çalışmaları takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, il genelinde kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak için koordinasyonun önemine vurgu yaptı.

Sayın Kaymakam Engin Aksakal ise, ilçede halkın refahını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, Bandırma Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Valisi ve Bandırma Kaymakamına teşekkürlerini sunarak, “Bandırma’nın kalkınması ve gelişmesi için Valilik ve Kaymakamlık ile iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizin her alanında daha iyi hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri, hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdimi ile sona erdi.