AV YASAĞININ KALKMASININ ARDINDAN MARMARA DENİZİ'NE AÇILAN BALIKÇILAR, SEZONUN İLK BALIKLARINI TUTARAK BANDIRMA BALIK HALİ’NE GETİRDİ.

Pazartesi

az bulutlu

23℃

Salı

hafif yağmur

22℃

Çarşamba

parçalı bulutlu

21℃

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

hafif yağmur

20℃

HAVA DURUMU

23℃

TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR !
16 Eylül 2024 Pazartesi
SATIŞ İLANI
13 Eylül 2024 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Yenimahalle 1009 Ada İçi Düzenlemesi
04 Eylül 2024 Çarşamba
01 Eylül 2024 Pazar

Yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balıkçılar “Vira Bismillah” diyerek denize açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza ve meclis üyeleri, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık balıkçıların yeni sezon heyecanına ortak oldu. Sezonun ilk balıkları Bandırma Su Ürünleri Hali’ne getirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ahmet Akın’ın ilk düdüğü çalması ile mezat başladı. İlk balıklar sahiplerini bulurken mezatın ardından balık sezonunun bereketli geçmesi için dualar edildi. Bandırma Belediye Başkanı Mirza balıkçılarla bir araya gelerek onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi çözüm önerilerini konuştu.