ASFALT TESİSİ KISA SÜREDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

03 Mayıs 2024 Cuma
ASFALT TESİSİ KISA SÜREDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK
21 Haziran 2019 Cuma
ASFALT TESİSİ KISA SÜREDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK Yeni sezon öncesi asfalt tesisindeki bakım ve onarım çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen belediye ekipleri, tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte kentimizin cadde ve sokaklarını daha hızlı onaracak. Uzun yıllar kentimize hizmet veren ve yol yapım çalışmalarında önemli bir yeri olan Belediye Asfalt Tesisi, yaklaşık 4 aylık bir süredir arıza olmasından dolayı asfaltlama çalışmalarına başlanmamıştı. Gerekli malzemelerin temini edilmesiyle ile birlikte bakım çalışmalarına başlanan tesis kısa sürede hizmete alınacak. Yapılan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi aldı. Başkan Tosun, Asfalt Tesisin tekrar en iyi şekilde hizmet vermesi adına ekiplerin yoğun mesai harcadığını söyledi. Başkan Tosun: “Asfalt tesisimiz 4 aydan beri arıza bir durumdaydı. Göreve gelir gelmez tesisimizin yeniden üretim yapabilir hale gelmesi için gerekli parçaların temini konusunda girişimlerimiz oldu. Bu parçalar dün itibariyle elimize ulaştı. Ekiplerimiz de tesisin bakım çalışmalarına hız verdi. Bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve tesisimiz yeniden asfalt üretmeye başlayacak” dedi.