Altyapı kuruluşları tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle açılan kazı alanlarında, Parke Tamirat Ekibimiz aralıksız görev yapıyor.

Loading...

Çarşamba

açık

20℃

Perşembe

açık

20℃

Cuma

açık

21℃

Cumartesi

açık

21℃

HAVA DURUMU

20℃

DİĞER HABERLER
Ada içi düzenlemesi
Hacıyusuf Mahallesi 209 Ada İçi Düzenlemesi
03 Eylül 2026 Perşembe
Duyurular
ÖNEMLE DUYURULUR
02 Eylül 2026 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
100. Yıl Mahallesi 2406 Ada İçi Düzenlemesi
21 Ağustos 2026 Cuma
Ada içi düzenlemesi
100. Yıl Mahallesi 1063 Ada İçi Düzenlemesi
21 Ağustos 2026 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Aksakal Mahallesi 226 ve 227 parseller
21 Ağustos 2026 Cuma
Altyapı kuruluşları tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle açılan kazı alanlarında, Parke Tamirat Ekibimiz aralıksız görev yapıyor.
24 Haziran 2026 Çarşamba

Kentimizin dört bir yanında altyapı kuruluşları tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle açılan kazı alanlarında, Parke Tamirat Ekibimiz aralıksız görev yapıyor.   Su, doğalgaz, elektrik, internet ve diğer altyapı hizmetleri kapsamında gün içerisinde birçok farklı noktada kazı çalışması gerçekleştiriliyor. Kazılar belediyemiz tarafından yapılmamasına ve görev alanımızda olmamasına rağmen, ekiplerimiz tamamlanan çalışmaların ardından bozulan parke ve kaldırımları en kısa sürede onarmak için yoğun mesai harcıyor.   En büyük sorunlardan biri ise, bir taraftan onarım çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan yeni kazıların devam etmesi. Bu nedenle tamamladığımız bazı noktalar kısa süre sonra yeniden kazılabiliyor. Buna rağmen kentimizin yollarının düzenli ve pırıl pırıl olması, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ve insanüstü bir gayretle tamirat çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde oluşan bozulmaları hızla gidererek yollarımızı yeniden kullanıma hazır hale getiriyor, daha güvenli ve düzenli bir Bandırma için tüm ekiplerimizle sahada çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.