ANASAYFA

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Bandırma’da Dolu Dolu Yaşanacak!

Loading...

Pazartesi

az bulutlu

23℃

Salı

hafif yağmur

22℃

Çarşamba

parçalı bulutlu

21℃

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

hafif yağmur

20℃

HAVA DURUMU

23℃

DİĞER HABERLER
Duyurular
TÜM VATANDAŞLARIMIZA DUYURULUR !
16 Eylül 2024 Pazartesi
Duyurular
SATIŞ İLANI
13 Eylül 2024 Cuma
Ada içi düzenlemesi
Yenimahalle 1009 Ada İçi Düzenlemesi
04 Eylül 2024 Çarşamba
30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Bandırma’da Dolu Dolu Yaşanacak!
26 Ağustos 2024 Pazartesi

Bandırma Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, Bandırma halkı unutulmaz etkinliklerle kutlayacak.

Kutlamalar saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırma Konservatuarı Genç Yetenekler Konseri ile başlayacak. Genç müzisyenlerimizin sahne alacağı bu özel konser, zafer coşkusunu müzikle birleştirerek hemşehrilerimize unutulmaz anlar yaşatacak. Genç yeteneklerin performansının ardından geleneksel fener alayı saat 20:30’da Migros önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na doğru ilerleyecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saat 21:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Evrencan Gündüz’ün sahne alacağı konserle devam edecek. Türk rock müziğinin genç ve yetenekli ismi Evrencan Gündüz, sevilen şarkılarını Bandırmalılar için seslendirecek. Coşkulu Bandırma halkının eşlik edeceği konserle zafer coşkusu doruğa ulaşacak.

Bandırma Belediye Başkanı Sn. Dursun Mirza kutlamalar ile ilgili:

 “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, Türk ordusunun azmi ve cesaretiyle kazanılan bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin de sembolüdür. Bu zaferle birlikte milletimiz, esaret zincirlerini kırmış ve bağımsız, güçlü Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atmıştır. Bizlere düşen görev, bu büyük zaferin kıymetini bilmek, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır. Tüm hemşehrilerimizi bu özel etkinliklere katılarak zafer coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, birlik ve beraberlik içinde, coşku dolu bir şekilde kutlayacağız.”