23 NİSAN GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLİĞİ RENGARENK GEÇTİ

24 Haziran 2024 Pazartesi
23 NİSAN GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLİĞİ RENGARENK GEÇTİ
29 Nisan 2019 Pazartesi
23 NİSAN GELENEKSEL UÇURTMA ŞENLİĞİ RENGARENK GEÇTİ   Belediyemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından sonraki Pazar günleri geleneksel olarak düzenleyeceği Uçurtma Şenliğinin ilki gerçekleşti. Belediyemiz tarafından 500 çocuğa uçurtma hediye edilirken çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi. Düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren miniklerimize Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun tarafından madalyaları verildi.   Şenlikte konuşan Başkan Tosun : “ Çocuklarımızı bir nebze mutlu etmek onların mutluluklarına ortak olmak bizim yegane görevimizdir. O yüzden Uçurtma Şenliklerimizi geleneksel hale getirerek her 23 Nisan sonrasındaki hafta sonu geliştirerek düzenleyeceğiz. Katılım göstererek sahilimizi festival yerine çeviren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.