Bandirma Municipality European Voluntary Service Office is a non-profit sending organization, accredited by the Ministry of European Union Turkish National Agency since April 2017, has been initiated with the aim to provide support for young people between 17-30 years old who are willing to partake in volunteer projects for the duration 2 to 12 months in a desired European Union country. European Voluntary Service supports youth's participation, individual and as groups, in a variety of non profit activities and projects within and out of the European Union.

Follow us on social media for all the up-to-date information and announcements regarding the European Voluntary Service.

Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, 17-30 yaş arasındaki tüm gençlerimize, istedikleri bir AB ülkesinde 2 ve 12 aylık arası süreler dahilinde, temel dil eğitimini de içeren sosyal içerikli projelerde yer almasına yardım etmek amacıyla Bandırma Belediyesi bünyesinde kurulmuş, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yetkilendirilmiş kar amacı gütmeyen bir gönderen kurumdur. Avrupa Gönüllü Hizmeti, Avrupa Birliği'nin içinde ve dışında çeşitli şekillerdeki gönüllü faaliyetlere gençlerin bireysel olarak ya da gruplar halinde kâr amacı gütmeyen, ücretsiz faaliyet ve projelere katılımını desteklemektedir. Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, Balıkesir’in tek yetkili kurumudur.

Avrupa Gönüllü Hizmeti hakkında tüm güncel bilgi ve duyurular için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

41 Soruda Avrupa Gönüllü Hizmeti Nedir?

Facebook ve Instagram hesaplarımızdan bizi takip edebilir, tüm güncel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.