General Balcı Çamlığı

Bandırma geçmişten gelen şehirleşme şekli nedeniyle şehir içinde yeşil alan üretmeye izin vermemektedir. Biz de mevcut alanlarda projeler üreterek daha kapsamlı ve daha işlevsel hale getirdik. Mahallelerimizde uygun olan alanlara da benzer projeler yapacağız.

General Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam Alanı

Atıl durumda olan 6. Ana Jet Üssü Komutanlığına ait olan General Balcı Çamlığını protokol ile Belediyemize aldık. Hastalıklı ağaçların ilaçlama ve bakımını yaptık. Yürüyüş yolları, bisiklet yolu, tenis kortu, çim saha, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, fitness aletleri, santranç alanı yaptık. Işıklandırmasını yaparak güvenlik kameraları ve personeli ile emniyetli bir haline getirdik.
Alanımıza çoğunluğu yetişkin olmak üzere yaklaşık 3 bin adet ağaç ektik. Bunların içerisin de meyve ağaçları da mevcut. Alanımızın girişine de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeleri için bay, bayan ve engelli tuvaletleriyle birlikte çaylarını, kahvelerini içebilecekleri ve kütüphanesinden kitap alıp okuyabilecekleri, Bandırma Belediyesinin işlettiği kafeyi hizmete açtık.