Yazar Tülay Önder'den Başkan Mirza'ya Teşekkür Ziyareti

YAZAR TÜLAY ÖNDER'DEN BAŞKAN MİRZA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bandırma’da şiir faaliyetlerini sürdüren Yazar Tülay Önder Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya teşekkür ziyaretin bulundu.

Yazar Tülay Öter Önder’in kaleme aldığı 'Panormos'un Kardeleni' adlı kitabının basımına destek vermesinden dolayı Başkan Mirza’ya teşekkür ederek  imzalı bir kitabı kendisine hediye etti.

Başkan Mirza, Kültür ve sanatın merkezi olan Bandırma'da sanat ve sanatçının her zaman yanındayız ve verilen emeğin hak ettiği yeri alması için her türlü desteği vermeğe devam edeceklerini belirtti.

Bandırma Belediyesinin düzenlediği 8 mart kadınlar günü etkinleri kapsamında 7 mart 2015 cumartesi saat:15.00'de Yazar Tülay Önder  'Panormos'un Kardeleni' adlı eserin söyleşi ve imza günü yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

Eklenme Tarihi: 04 Mart 2015