Yazar Pınar Kür, Sevenleriyle Söyleşi Ve İmza Gününde Buluştu.

YAZAR PINAR KÜR, SEVENLERİYLE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU.

Çağdaş Türk Edebiyatı’nın önemli yazarlarından Pınar Kür, 26. Festival kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza günüyle sevenleriyle bir araya geldi. Festivalin 3.gününde saat 16.00’da Şehir Kulübünde düzenlenen söyleşide kaleme aldığı roman ve öykülerini katılımcılarla değerlendiren Yazar Kür, çevre temalı böylesine anlamlı bir festivalde yer aldığı için memnuniyetini dile getirdi. Türk Edebiyatında kadının yeri ve kadına olan kadın olgusunu ve kadına bakış açısını katılımcılarla birlikte değerlendirdi.

Söyleşi ve imza etkinliğinin ardından Belediye Başkanı Dursun Mirza, Yazar Pınar Kür’e festivale katılımlarından dolayı teşekkür ederek festival plaketi takdim etti. Yazar, söyleşinin ardından sevenlerine kitaplarını imzaladı.

Yayınlanmış çok sayıda eseri bulunan Kür, İngiliz ve Fransız edebiyatının pek çok nitelikli eserini Türkçe’ ye kazandırmış, ayrıca her romanında ve öyküsünde farklı bir anlatım biçimi deneyerek özellikle anlatım teknikleri ve bakış açıları bakımından zengin bir özellik taşıyan eserler kaleme aldı.

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2015