"yaşasın Cumhuriyet" Turnuvasında Şampiyon Mali Hizmetler Oldu

"YAŞASIN CUMHURİYET" TURNUVASINDA ŞAMPİYON MALİ HİZMETLER OLDU

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaşasın Cumhuriyet" Birimler arası Futbol Turnuvası'nın final gecesinde kazanan Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı oldu. Turnuvanın 3.lüğünü ise İmar İşlerini 4-3 yenen Destek Hizmetleri elde etti. Turnuvanın en centilmen takımı ise Park Bahçeler oldu.

Atatürk Parkı Nazenin Hali sahasında 15 Ekim'de ilk düdüğün çalındığı turnuvanın final maçında Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Müdürlüğü karşılaştı. Heyecan dolu anlara sahne olan karşılaşmada Mali Hizmetler uzatmalara giden maçta 5-4 galip gelerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen törende kazanan takıma kupasını Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun verdi.

Başkan Tolga Tosun "Yaşasın Cumhuriyet" turnuvasıyla ilgili yaptığı konuşmada turnuvanın personel arasında dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını arttırmak amacıyla düzenlendiğini belirtti. Törenin ardından tüm oyucularla hatıra fotoğrafı çekildi.

Eklenme Tarihi: 08 Kasım 2019