Üniversite Öğrencileri Çanakkale Ruhunu Yeniden Yaşadı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE RUHUNU YENİDEN YAŞADI

Bandırma Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen kültür turlarının 2. Etabı Çanakkale Tarihi Gelibolu Yarımadasında gerçekleşti. Balıkesir Üniversitesi Bandırma İİBF öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen kültür tur çerçevesinde; Dünyanın en büyük şehitlik abidesi ünvanına sahip Çanakkale Şehitler Abidesi, Şahindere Şehitliği, 57. Piyade Alayı Şehitliği, Conk Bayırı ziyaret edildi.

Çanakkale zaferinin 100. Yılında Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı, atalarımızın verdiği bağımsızlık mücadelesini bu destana ev sahipliği yapan şanlı topraklarda Balıkesir Üniversitesi Bandırma İİBF öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen gezimizin sonunda öğrenciler bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Dursun MİRZA'ya teşekkür ettiler.

Eklenme Tarihi: 02 Mart 2015