Ücretsiz Yüzme Kursları Başlıyor

ÜCRETSİZ YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Bandırma Belediyesi tarafından hizmete alınan Gençlik ve Spor Merkezi çalışmaları kapsamında çocuklarımız için yüzme kursları başlıyor. Yaz ayları boyunca iki dönem halinde verilecek olan kursların I.dönemi 22 Haziran-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. I.dönem kurslar için son başvuru tarihi 10 Haziran. Yaz ayları boyunca verilecek olan yüzme kurslarının II.dönem eğitimleri 22 Temmuz- 18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. II.dönem kurslar için son başvuru tarihi ise 10 Temmuz 2015.

Sahil Bandında kurulacak olan portatif yüzme havuzunda profesyonel yüzme eğitmenleri eşliğinde verilecek olan kursalar için vatandaşlarımız Eski Belediye Hizmet Binasında yer alan Gençlik ve Spor Merkezine başvurularını yapabilir.

Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2015