Toplu Sözleşme Görüşmeleri Başladı

TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

DİSK Genel Başkan Yardımcısı Genel-İş TİS  Daire Başkanı Çetin Çalışkan, Genel-İş TİS Daire Müdürü Engin Sezgin, Genel-İş Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı, Genel-İş Bandırma Şube Sekreteri Serkan Ünlü, Genel- İş Balıkesir Şubesi Mali Sekreteri Uğur Mamuk, Genel-İş Bandırma Baştemsilcisi Ece Tutak, Tamer Kasal, İsmail Kılıç, Gökhan Tan, Ufuk Tavşanoğlu, Sadi Arkan, Aziz Aydoğmuş Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u Toplu Sözleşme görüşmeleri için ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “DİSK Genel-İş ile Toplu Sözleşme görüşmelerine başladık. Başkan Yardımcımız Metin Ok ve ilgili Müdürlerimizin de katıldığı görüşmelerde karşılıklı temennilerimizi paylaştık. Bandırma Belediyesinin içinde bulunduğu ekonomik yapıyı göz önüne alarak çalışanlarımızı da mağdur etmeyecek, onları da memnun edecek bir noktada buluşacağımıza inanıyoruz. Emekçilerimiz emeklerinin karşılığını alacaklar” dedi.

Eklenme Tarihi: 08 Kasım 2019