Temiz Bir Bandırma İçin Çalışıyoruz

TEMİZ BİR BANDIRMA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Periyodik temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Bandırma Belediyesi temizlik ekipleri, gece-gündüz demeden çalışarak tertemiz bir Bandırma için mücadele veriyor.

Livatya Sahili Temizlendi

Temizlik İşlerine bağlı ekipler temizlik çalışmalarının ilk bölümünde öncelikli olarak iş makineleri ile Livatya Sahilini temizleyerek daha sağlıklı bir görünüme kavuşturdu.

İş Makineleri ile yapılan temizliğin ardından Livatya sahilinde yaptığı mıntıka temizliği ile sahil boyunda kalan diğer katı atık ve benzeri malzemeler ekiplerimiz tarafından toplandı.

Pertev Nihal Hastanesini Çevresi Temizlendi

Bandırma Belediyesi olarak kentimizin dört bir yanındaki temizlik ve mıntıka temizliklerini aralıksız olarak sürdürüyoruz.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Pertev Nihal (Eski Devlet) Hastanesinin içine ve çevresine detaylı temizlik gerçekleştirdi. Hastane içinde ve çevresinde bulunan tüm molozlar ve çöpler ekiplerimizin detaylı çalışması sonrasında temizlendi.

Çocuk Parkları Dezenfekte Edildi

Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için çocuk parklarının temizliğine büyük önem veriyoruz.

Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana, doğaya ve çevreye herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel biyolojik dezenfektanlarla yıkandı.

Bandırma Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızı doğaya ve çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Doğa’nın bize sunduğu sonsuz nimetlerin karşılığını onu kirleterek değil ona sahip çıkarak, onu koruyarak verebiliriz.

Eklenme Tarihi: 03 Temmuz 2018