Savaş Barış Sanat’Tan Çanakkale Ruhu Bandırma'da Yaşatıldı.

SAVAŞ BARIŞ SANAT’TAN ÇANAKKALE RUHU BANDIRMA'DA YAŞATILDI.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında yepyeni bir sergi Bandırmalı sanatseverlerle buluştu.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde açılışı gerçekleşen sergi öncesi Başkan Mirza'yı makamında ziyaret eden Sanatçılar Gülseren Sönmez ve Osman Şimşek Ebru sanatının inceliklerini anlattılar. Katı-ı çalışması ile başkan Mirzanın profilini çıkaran sanatçı Gülten Sönmez bu değişik sanat tekniği ile başkan mirzanın beğenisini topladı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini 100. yılı anma etkinlikleri kapsamında Savaş Barış Sanat’ın düzenlediği “Çanakkale Ruhu” adlı Ebu Tabanlı Yağlı Boya Resim Sergisi yoğun ilgi gördü. kahraman askerlerimizin Çanakkale savaşında yaşadığı zorlukları ebru desenli tuval üzerinde canlandığı tablolar, sanatseverlere büyük zaferin ruhunu yaşattı.

Çanakkale zaferinin 100. yılında, savaş zamanı Mehmetçiklerimize verilen asker tayını olarak bilinen üzüm hoşafı yarım somun ekmek ve bulgur pilavından oluşan menü ziyaretçilerimize ikram edildi.

Sergimiz 28 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2015