Sanat Kafe Hizmetinizde

SANAT KAFE HİZMETİNİZDE

Barış Manço Kültür Merkezi bünyesinde yapımı tamamlanan Sanat Kafe, bugün düzenlenen açılış töreniyle hizmete alındı. Açılış töreninde Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekili ve Adayı Namık Havutça, Duayen Başkan Sedat Pekel, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Sert ve İsmail Ay,Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda davetli yer aldı.

Sanat Kafe'nin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mirza, hizmete alınan Sanat Kafe'nin Barış Manço Kültür Merkezine farklı bir boyut katmak ve aynı zamanda yeni bir işlevsellik kazandırmak amacıyla başlatılan çalışmaların ilki olduğunu söyledi.

Mirza, Sanat Kafe ile birlikte hem Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlerdeki misafirlerimize ev sahipliği yapmak hem de istihdam yaratmak olduğunu söyledi. Mirza: "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sanat Kafemizin adını internet sitemizde yaptığımız anket sonucunda karar verdik.  Burayı hizmete almamızdaki amacımız hem istihdam yaratmak hem de Kültür Merkezimizdeki etkinlerimizde yer alan sanatçılarımızı ve misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak. Bunun dışında Sanat Kafemiz, Barış Manço Kültür Merkezimize yeni bir işlevsellik kazandırmak için yaptığımız çalışmaların ilkini oluşturuyor. Şimdi de yeni sergi salonumuz hizmete girecek. Sonrasında üst salonlarımızda sanat atölyelerimizi oluşturacağız ve gençlerimize burada eğitimler vereceğiz" dedi.

Bandırma Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi'nin işlevselliğini arttırmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında hizmete alınan Sanat Kafe, yapılan yeni düzenlemeyle halkımızın hoş vakit geçirebileceği bir ortam sunuyor. Barış Manço Kültür Merkezinde devam edecek olan düzenleme çalışmalarının ilkini oluşturan Sanat Kafe'nin açılışının ardından yeni bir sergi salonun da Kültür Merkezi bünyesinde yer alacak. Ayrıca üst bölümlerde yeni sanat atölyeleri oluşturularak gençlerimize eğitimler verilecek.

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2015