Sahil Şenlikleri Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor

SAHİL ŞENKLERİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

26. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Sahil Şenlikleri devam ediyor.

Sahil şenliklerinde ikinci gün Bandırma Belediyesi Halk Dansları Topluluğu minikler grubunun sunduğu gösteriyle başlayan etkinlikler, Bizim Çocuklarımız Sanat, Kültür ve Doğa Derneği'nin Müzikal dans gösterisiyle devem etti.  Daha sonra Keskin Ayaklar Dans Topluluğu tarafından sahnelenen çeşitli dans gösterilerinin ardından O Ses Türkiye yarışmacısı Mustafa Cem DURMAZ sahne aldı.

Şenliklerde üçüncü gün olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinliklerinde öncelikle Rambo Hakan ve ekibinin kickboks gösterisinin ardından Keskin Ayaklar Dans Topluluğu'nun Vals grubu sahne aldı. Ardından Bandırma Belediyesi'nin efsane Bando takımının muhteşem konseri halkımızı coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise son günlerin popüler seslerinde EFSUN, birbirinden güzel şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Eklenme Tarihi: 20 Mayıs 2015