Özgür Kalemlerin Günü, Basın Kahvaltısıyla Kutlandı

ÖZGÜR KALEMLERİN GÜNÜ, BASIN KAHVALTISIYLA KUTLANDI

Belediye Başkanı Dursun MİRZA, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen ve geleneksel hale gelen basın kahvaltısında, kentimizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen  kutlama kahvaltısında konuşan Belediye Başkanı Dursun MİRZA: “Teknolojik gelişmelerin üst sınırlara ulaştığı ve her türlü bilginin sosyal medya kanalları aracılığıyla çok çabuk yayıldığı günümüzde, doğru ve güvenilir haberi yapabilmek, tarafsız ve sorgulayan basın organlarını kurup haber akışını sürdürmek çok zor bir iş. Her mesleğin kendine göre mutlaka önemi büyük ama basın camiası, toplumumuzun vazgeçilmez bir unsurdur.

Bizler, yerel yönetim olarak basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde bölgemizdeki basın mensubu arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımdan, bugüne kadar istemeden kalbini kırdığım varsa hepinizin huruzunda özür diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zorlu şartlarda kentimizde yerel yayın yapan televizyon, radyo ve gazetelerde son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan MİRZA,  yerel basın temsilcileri için günün anısına hazırlanan hediyeleri, kendilerine takdim etti.

Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2016