Mazbatasını Aldıktan Sonra Göreve Başlayan Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun Başkanlığında, İlk Meclis Toplantımız Gerçekleşti

MAZBATASINI ALDIKTAN SONRA GÖREVE BAŞLAYAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ AV. TOLGA TOSUN BAŞKANLIĞINDA, İLK MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Tolga Tosun meclis üyeliğine seçilen AKP ve MHP’li üyeler ile göreve başladığı ilk gün törene katılamayan CHP’li meclis üyelerine Belediye rozetlerini taktı.

Meclis toplantısında 1. ve 2. Başkan Vekilleri, Meclis Divan Katipleri, Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri, Tarife Komisyon Üyeleri, İnceleme – Araştırma Komisyon Üyeleri, İmar Komisyonu Üyeleri ve Kıymet Takdir Komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı.

Ayrıca 2018 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Bir sonraki Belediye Meclis toplantısının 03.05.2019 Cuma günü saat 19.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun Meclis bitiminde gerçekleştirdiği konuşmada: “ Tüm parti temsilcilerinin rozetlerini bir kenara bırakarak Bandırmamızın menfaatleri uğruna var güçleri ile çalışacaklarına inancım tamdır. Ayrıca Büyükşehirde AKP Bandırma CHP Belediyesi göreve gelmiş olsa dahi kentimiz için Büyükşehirle uyumlu bir şekilde çalışacağımızı inanıyorum. İlk etapta Büyük projelerle değil de insanların yaşamlarını kolaylaştıracak projeleri hep birlikte öncelikli olarak hayata geçireceğiz. Seçilen Komisyon üyeleri ve mecliste alınan kararlar kentimize hayırlı olsun” dedi.

Meclis 1. Başkan Vekili: Fatma Salı

Meclis 2. Başkan Vekili: Yalçın Cömert

Meclis Divan Katipleri Asil: Merve Polat, Mesut Özdemir

Meclis Divan Katipleri Yedek: Eren Ülkü, Aydilek Gönenç