Kırsal Mahallelerimizin Yollarında Bakım Çalışmaları

KIRSAL MAHALLELERİMİZİN YOLLARINDA BAKIM ÇALIŞMALARI

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ekipler son olarak Ergili, Sahil Yenice ve Yeni Sığırcı mahallelerinde yol bakım ve malzeme döküm çalışmalarını yerine getirdi.

Kentimizin cadde ve sokaklarında yerine getirdiği yol yapım çalışmalarını 30 Mart Yere Seçimlerinin ardından mahallemiz konumuna dönüşen kırsal mahallelerimizde tüm hızıyla sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni kırsal mahallelerimizde yollara malzeme döküm çalışmalarıyla birlikte bakım çalışmalarını tamamladı.

Bu çalışmalarla birlikte belediye ekipleri, Yeni kırsal mahallelerimizde temizlik hizmetleri, park ve bahçe çalışmalarını da periyodik olarak sürdürüyor.

ERGİLİ MAHALLESİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

SAHİL YENİCE MAHALLESİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI