Kırsal Mahallelerimizde Temizlik İşlerine İlave Konteynır Dağıtımlarıyla Devam Ediliyor.

KIRSAL MAHALLELERİMİZDE TEMİZLİK İŞLERİNE İLAVE KONTEYNIR DAĞITIMLARIYLA DEVAM EDİLİYOR.

Temiz Çevre Temiz Toplum sloganıyla hareket eden Bandırma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçemizde yerine getirilen 800 litrelik yeni galvaniz konteynır dağıtım çalışmalarının arından bu dağıtım çalışmalarını yeni kırsal mahallelerimizde de sürdürüyor.

Bu amaçla toplam 250 adet çöp konteynırının kırsal mahallelere dağıtımına başlandı.

30 Mart Yerel Seçimlerin ardından Bandırma’nın Mahallesi konumuna gelen köylerimizde yaklaşık 1000 adet çöp konteynırının dağıtımını gerçekleştiren Belediye temizlik işleri ekipleri, devam eden çalışmalar kapsamında kırsal mahallelerimizin muhtarlarıyla yapılan görüşmelerin arından öncelik ve ihtiyaçlara göre hizmet götürmeyi sürdürüyor.

Yeni kırsal mahallelerin nüfusu, hane sayısı ve yüzölçümünün dikkate alınarak yapılan tespit çalışmalarının ardından temizlik işleri ekipleri, 100 adet 800 litrelik ve 150 adet 400 litrelik olmak üzere toplam 250 adet galvaniz çöp konteynırının dağıtımına başladı.

Öte yandan devam eden temizlik işleri çalışmaları hakkında görüş bildiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, bu çalışmalarla hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Mirza: “Bandırma Belediyesi olarak hem kent merkezimizde hem yeni kırsal mahallelerimizde tüm vatandaşlarımıza layık ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve bu çalışmaları sistemli bir şekilde yürütmek için bütün çalışanlarımızla en etkin biçimde hareket ediyoruz.  Bu amaçla seçimin hemen ardından kırsal mahallelerimizde başlattığımız temizlik çalışmalarımızda yaklaşık 1000 adet çöp konteynırı dağıtımını gerçekleştirmiştik. Şimdi de bu dönemde ilave dağıtım çalışmalarımızla toplam 250 adet daha konteynırın dağıtımına başladık. Ekiplerimiz bu çalışmalarını yaklaşık 15-20 günlük bir sürede tüm yeni kırsal mahallelerimizde yerine getirecekler” dedi.

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2015