Kardeş Şehirler Buluşmasında Dostluk Rüzgarları Esti

KARDEŞ ŞEHİRLER BULUŞMASINDA DOSTLUK RÜZGARLARI ESTİ

Bu yılki festival kapsamında yurt dışından konuklarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz Kardeş Şehir Buluşmasıyla Bandırma’da dostluk ve kardeşlik rüzgarları esti. Buluşma kapsamında Almanya’nın Kamen şehri, Yunanistan’ın Kavala şehri, Ukrayna’nın Lutks şehri, Bulgaristan’ın Nikopol şehri, Abhazya’nın Sochum şehri ve Bolu’dan Kıbrısçık şehri heyetleri festivalimizde misafir edildi.

Kardeş Şehirler Buluşması kapsamında festivalimizin ilk gününde Cumhuriyet Meydanında kurulan ana sahnede Belediye Başkanı Dursun Mirza eşliğinde her bir kardeş şehrimizin temsilcileri Bandırmalılara tanıtılarak dostluk ve kardeşlik mesajları verildi.

Kardeş şehirler buluşmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, festivaller kapsamında ilk kez böyle bir organizasyon düzenlenerek Bandırma ile bağları olan tüm kardeş şehirlerimizin temsilcileriyle bir araya geldikleri söyledi. Dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi adına böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2015