İyi Ki Varsın Derneğinden Başkan Mirzaya Ziyaret

İYİ Kİ VARSIN DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZAYA ZİYARET

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların maddi manevi yanında olmak ve onları suç ortamlarından uzak tutmak adına kurulan İyi Ki Varsın Derneğinin Dernek Başkanı Melisa Demirhan, Kurucu Üyesi Deniz Tüm ve Bandırma Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Necati Yaşar Belediye Başkanı Dursun Mirzayı makamında ziyaret etti.

Derneğin kuruluş amacını ve faaliyetleri hakkında açıklama yapan İyi Ki Varsın Dernek Başkanı Demirhan dernek adı altında yapılan etkinlikler ve faaliyetlerde Belediye Başkanı Dursun Mirza'dan da destek istedi.

Başkan Mirza Bandırmada uzun süredir hizmet veremeyen çocuk esirgeme kurumu bünyesindeki çocuklara sahip çıkılarak çocuklarımıza güven ortamı yaratılan sevgi evlerine  yerleştirilmeleri  bizi mutlu ediyor. Bandırmamızın kimsesiz çocuklara destek veren bir derneği olması büyük bir açığı kapatacağına inanıyorum.  Çocuklar bizim geleceğimiz ve geleceğimizi topluma sağlıklı birey olarak hazırlamak hepimizin görevi.bu duyarlılıkla kurulan derneğin çalışmalarında başarılar diliyorum.

Eklenme Tarihi: 04 Mart 2015