Hayvanseverlerden Başkan Mirza'ya Ziyaret

Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ertan Tulpar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyarete geldiler. Sürekli istişare içinde olan dernek görüş ve önerilerde bulundu.

Başkan Dursun Mirza: "Başkanlığımız süresince istişare içinde olduğumuz, öneri ve düşüncelerinden faydalandığımız derneğimizle uyum içinde çalışıyoruz. Dernek üyelerimizin görüş ve önerilerini aldık. Birlikte hareket ederek güçbirliği yapıyoruz. Sokak hayvanlarımızın tümünün bakımlarını periyodik olarak yapıyoruz. Kanunların belirlediği sürede tekrar sokağa bırakıyoruz. Barınağımızda hayvanlarımızın bakım tedavisi için her türlü ekipmanımız ve ekibimiz mevcut. Derneğimize de verdikleri gönüllü katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı Tulpar: "Dönemizde yapılan çalışmaları takdir etmemek verilen emeklere büyük haksızlık olur. Ancak herzaman daha iyisi için de mücadele etmekten, çaba sarfetmekten kaçmamamız gerekir. Bizlerin görüş ve önerilerini dikkate aldığınız için derneğim adına teşekkür ediyorum. Bizim gönüllü katkımız Belediyemizin imkanlarıyla barınaktaki şartlar hergün daha iyiye gidiyor" dedi.

Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2018